Warning: get_object_vars() expects parameter 1 to be object, null given in /home3/philwil/public_html/loodgieterdenhaagx.nl/wp-content/themes/IMGiant/functions.php on line 2201

Disclaimer

Aansprakelijkheid
De via deze website verspreide informatie is slechts informerend van aard. LoodgieterDenHaagX.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen.

LoodgieterDenHaagX.nl garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet, beschikbaar of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze site kan op ieder gewenst moment worden gewijzigd.

Auteursrecht
Elk ongeoorloofd gebruik behoeft voorafgaande schriftelijke toestemming. Dit geldt voor vermenigvuldiging, bewerking, vertaling, opslag, verwerking of weergave van de inhoud in databases of andere elektronische media en systemen. Ongeoorloofde vermenigvuldiging of weergave van afzonderlijke delen van de inhoud of complete pagina’s is niet toegestaan. Slechts vervaardiging van kopie├źn en downloads voor persoonlijk, prive, niet-commercieel van inhoud op deze website is toegestaan.

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact openen via: admin@acewebvisions.com